top of page

Kodirani Ključevi

Valjevo

Izrada, Kodiranje i Rezanje Auto Ključeva. Izrada, kodiranje i rezanje ključeva za vozila različitih marki i modela. Bilo da vam je potreban novi ključ ili zamena postojećeg, nudimo kompletnu uslugu koja odgovara vašim potrebama.

tel: 064-1336-136

11.jpg

Izrada Rezervnih Kodiranih Ključeva i Ključeva sa Daljinskom Kontrolom (Skakavci)

Pored standardnih ključeva, nudimo i izradu rezervnih kodiranih ključeva i ključeva sa daljinskom kontrolom, poznatih kao skakavci. Ovi ključevi ne samo što omogućavaju pristup vašem vozilu, već pružaju i dodatnu funkcionalnost upravljanja na daljinu.

111.jpg

Popravka Auto Ključeva

Nudimo popravku ključeva i daljinskih kontrola. Bez obzira da li je u pitanju zamena baterije, popravka oštećenja ili problema sa funkcionalnošću, naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju.

Pored kodiranja i rezanja ključeva, vršimo i zamenu kućišta ključeva. Ovo je posebno korisno ako je kućište ključa oštećeno ili ako želite estetsku promenu.

111.jpg

Sta je kod kljuca?

Kodiran ključ je ključ za vozilo koji sadrži elektronski kod ili enkriptovane informacije koje se moraju podudarati s odgovarajućim kodom u elektronskom sistemu automobila kako bi se omogućio pristup i pokretanje vozila. Ovaj kod, često generisan na osnovu unikatnog identifikacionog broja, omogućava ključu da komunicira sa sigurnosnim sistemima vozila.

Kodiranje ključa je postupak koji povezuje ključ s elektronskim sistemom vozila. Prilikom kodiranja, informacije o ključu se unose ili programiraju u centralni sistem automobila kako bi se omogućilo prepoznavanje tog specifičnog ključa kada se koristi za pristup ili pokretanje vozila.

Ovakav sistem kodiranja ključeva pruža dodatni nivo sigurnosti jer se vozilo neće aktivirati ako ključ ne poseduje odgovarajući kod ili ako se pokuša korišćenje neautorizovanog ključa. To doprinosi zaštiti vozila od krađe i neovlašćenog pristupa.

Servis za Popravku i izradu Kodiranih Kljuceva u Valjevu

Kroz naš servis auto elektronike u Valjevu, posvećeni smo pružanju rešenja za različite probleme koji se mogu javiti s ključevima automobila. Bez obzira da li je u pitanju zamena baterije, popravka oštećenja, reprogramiranje ili izrada novog ključa, naš stručni tim se brine da vozači imaju funkcionalne ključeve koji im omogućuju sigurnu i bezbrižnu vožnju.

bottom of page